Het laatste nieuws en meer...

Lees in onze blogs alles over de laatste ontwikkelingen op dansgebied, over Salsa dansen en Bachata lessen.

Wil je automatisch op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!

Bekijk ook de Agenda voor onze feestjes en events.

Aanmelden nieuwsbrief


Blog

The Exclusive Bachata Night – Oostelbeers

‘The Exclusive Bachata Night’ is in 2022 verhuisd naar De Kerk in Oostelbeers. Dansen in de Kerk in Oostelbeers heeft iets magisch. De majestueuze hoge gewelven, prachtig verlicht, geven het feest een extra dimensie. Kom ook dansen!

Lees meer

Konpa dansen

Konpa (Kompa of Compas) is een Haïtiaanse dans afgeleid van de Haïtiaanse Merengue. Je vindt veel elementen ervan terug in dansstijlen als Zouk en Ritmo Kombina. Konpa kent vandaag de dag twee belangrijke stijlen; Konpa direct en Konpa love. Doe mee met de workshop!

Lees meer

Welcome to The Latin Lodge

Alles in The Lodge ademt sfeer en zoals je van ons gewend bent, is ook dit een dansfeest van gezelligheid en plezier. Kom naar “The Latin Lodge” en geniet van de beste Latin sounds, verzorgd door Dj Marlon, Dj Didier, Dj Latin Mania, Dj Geraldo en DJ Mo.

Lees meer

Over Marlon “Salsipuedes” Suart

Marlon Suart, geboren op Curaçao, is naast vader en huisman, een levensgenieter en avonturier. Hij is een gevoelsmens. Zakelijk, maar vol passie. Echt en oprecht. “Ik moet erachter staan, anders dan doe ik het niet. Ik moet het voelen.”

Lees meer

The Exclusive Bachata Night – Goirle

‘The Exclusive Bachata Night’, ook wel EBN genoemd, is een Bachata feest georganiseerd door Marlon “Salsipuedes” Suart. Het is zijn feest, zijn concept. Een succesvol concept bovendien, want Ome Neeff in Goirle is bijna altijd uitverkocht!

Lees meer

Rookie Party

Het is best spannend om na je eerste danslessen ook naar een heus dansfeest gaan. Maar vergeet niet dat we allemaal ooit beginner waren. Oftewel: gewoon gaan dansen! Daarom organiseren we de Rookie Party, speciaal voor de beginnende danser.

Lees meer